Masz bana? Sloty i VIP-y Kup STEAM-a! Regulamin
Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Modele ESL
Autor Wiadomość
patrikus95

Postów: 1
Dołączył: 2012-09
Reputacja: 0
Post: #21
RE: Modele ESL
Witam,
widze jako jedyny mam problem z tymi modelami i zastanawiam sie czy problem tkwi po mojej stronie - nieumiejetnego ich umieszczania w folderze - czy wina lezy gdzies indziej.
Modele zapisalem w folderze docelowym podanym przez autora(cstrike_polish/models; probowalem tez do cstrike_polish/models/player; ale tez nic nie dalo) - zapisane w polish bo w cstrike nie mam folderu models. mam stworzyc i bd działać ?, komenda cl_minmodels 1 znajduje sie w config.cfg.
Mimo po wejsciu do gry zastaję modele podstawowe. Ma ktos pomysl co z tym fantem zrobic ?
pozdrawiam i czekam na odp

PS.: Sorry za takie odkopywanie, ale nie widziałem sensu w zakladaniu nowego tematu, bo moze info jakie dostane komus sie jeszcze przyda ;x
[ ostatnio zmieniony 2012-09-30 o 11:07 przez patrikus95 ]
Offline 2012-09-30 11:05
Zacytuj ten post w odpowiedzi
shoemaker
Grupa Anti-Cheater

Postów: 448
Dołączył: 2010-02
Reputacja: 13
Post: #22
RE: Modele ESL
dawno mnie tu nie bylo, ale widze, ze ktos nie umie czytac ze zrozumieniem Tongue

' C:\Program Files\Steam\steamapps\NAZWA_KONTA_STEAM\counter-strike\cstrike\models '

CSTRIKE, a nie cstrike_polish

Jesli nie masz models to je oczywiscie tworzysz

No skill. Just luck. ( ._.)
[Obrazek: 137f4518dbd6b583117753bb8787e7d1.gif?1330694318]
Offline 2013-02-08 12:32
Zacytuj ten post w odpowiedzi
Onanizer
Admini T4

Postów: 628
Dołączył: 2009-06
Reputacja: 26
Skąd: Rumia / FriMoon ship
Klan: rękodzieło
Post: #23
RE: Modele ESL
komenda musi być cl_minmodels 2

[Obrazek: 1566650652.png]
http://www.youtube.com/watch?v=asOdrj2-7kI
http://www.shiptracking.eu/ais/#/gotoves...=306838000
Offline 2013-02-09 00:02
Steam 3237938 Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz 



Ekipa Tower Wersja bez grafiki RSS